INTERTOOL Подушка монтажна 160*160мм. 33048

  • Артикул: HT-6045
324.9грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Подушка монтажна 160*160мм 

 Пневматична подушка або повітряний клин застосовується для монтажних, рихтувальних робіт, в зокрема для підняття та вирівнювання виробів вагою до 300 кг. Подушка надувається і таким чином може використовуватися для аварійного відкриття дверей, капота, багажника машини, як опора під колеса та ін.

  ;Подушка стане в нагоді і в домашньому господарстві, з її допомогою можна перемістити важкі меблі, холодильники та інші предмети обстановки, а також встановити та вирівняти вікна, двері. Позбавить вас від подряпин підлоги і відколів рами, до того ж полегшить і прискорить роботу.

  вставляють у проріз між піднятим предметом та ритмічно качають грушею повітря, поступово заповнюючи подушку та піднімаючи предмет вгору. При цьому груша може від'єднуватись від подушки. Для опускання вантажу необхідно відкрутити клапан, і випустити повітря. . Відрізняється зносостійкістю і збільшеним терміном служби, точно виручить вас неодноразово!>Універсальне застосування для різних монтажних робіт

  • Легке та точне припасування
  • Вантажопідйомність до 300 кг
  • Максимальна висота 50 мм
  •  INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

     

     


    Є ПИТАННЯ?

    Замовити зворотній дзвінок

    Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Подушка монтажна 160*160мм":

         код підтвердження