INTERTOOL Набір подушок монтажних 5шт. 33049

  • Артикул: HT-6046
730.4грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Набір подушок монтажних 5шт

Набір пневматичних подушок застосовується для монтажних, рихтувальних робіт, зокрема для підняття та вирівнювання виробів вагою до 300 кг. Подушки надуваються і можуть використовуватися для аварійного розтину дверей, капота, багажника машини, як опора під колеса та ін. у домашньому господарстві, з їх допомогою можна перемістити важкі меблі, холодильники та інші предмети обстановки, а також встановити та вирівняти вікна, двері. Набір монтажних подушок позбавить вас від подряпин на підлозі і відколів рам, до того ж полегшать і прискорять вашу роботу. двері або вставляють у проріз між піднятим предметом та ритмічно качають грушею повітря, поступово заповнюючи подушку та піднімаючи предмет вгору. При цьому груша може від'єднуватись від подушки. Для опускання вантажу необхідно відкрутити клапан і випустити повітря.

Виготовлені подушки з міцного та якісного термопластичного поліуретану. У комплекті подушки різних форм та розмірів під різні завдання. Відрізняються зносостійкістю і збільшеним терміном служби, тому виручать вас неодноразово!>Універсальне застосування для різних монтажних робіт

  • Легке та точне припасування
  • Вантажопідйомність до 300 кг
  • Максимальна висота 50 мм
  •  INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

    Є ПИТАННЯ?

    Замовити зворотній дзвінок

    Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Набір подушок монтажних 5шт":

         код підтвердження