INTERTOOL Лебідка ланцюгова 1т, 3м. 6864

  • Артикул: GT1406
1'786.0грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



Схожі товари:

ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Лебідка ланцюгова 1т, 3м

 
Технічні характеристики: 
  • Діаметр ланцюгів: 6 мм
  • Максимальна вантажопідйомність: 1 т
  • S поперечного перерізу: 28.3 кв.мм
  • Ланцюг: 3 м
Лебідка ланцюгова INTERTOOL GT1406 – підйомний пристрій, який працює зі збільшенням тягового зусилля на виході за допомогою передавальних механізмів, за допомогою ланцюга. Ця модель призначена для вертикального підйому вантажів. Приводиться у дію зусиллями робітника. Не вимагає додаткових джерел енергії, що зумовлює її економічність.
Лебідка INTERTOOL GT1406 знаходить широке застосування в автомайстернях, цехах, коморах, складах. Її можна використовувати для вирішення широкого кола завдань, пов'язаних із підйомом та опусканням вантажів. Також дана модель часто використовується на сцені – для підйому декорацій.
Ланцюгова лебідка INTERTOOL GT1406 – переносний пристрій, який використовується, як правило, підвішеним за гак до переносної вагонетки. Модель GT1406 виготовлена з високоякісних матеріалів, має компактні розміри, зручна у транспортуванні, відрізняється простотою установки. Дана лебідка може бути використана як зовні, так і всередині приміщення.
Лебідка ланцюгова INTERTOOL GT1406 призначена для підйому невеликих вантажів. Її максимальна вантажопідйомність – 1 тонна. Довжина ланцюга становить 3 метри, діаметр ланцюга – 6 міліметрів. Площа поперечного перерізу – 28.3 кв.мм.

INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Лебідка ланцюгова 1т, 3м":

     код підтвердження