INTERTOOL Лебідка ланцюгова 3т, 3м. 6866

  • Артикул: GT1408
3'152.9грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



Схожі товари:

ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Лебідка ланцюгова 3т, 3м

Технічні характеристики: 
  • Діаметр ланцюгів: 8 мм
  • Максимальна вантажопідйомність: 3 т
  • S поперечного перерізу : 50.2 кв.мм
  • Ланцюг: 3 м 
Ланцюгова лебідка INTERTOOL GT1408 – обладнання, яке призначене для вертикального підйому вантажів середньої тяжкості. Лебідка GT1408 виконана у вигляді осі, на якій розміщено ланцюг і гаковий блок. Ця модель є переносною. Як правило, підвішується за гак до переносної вагонетки. Широко використовується на складах, коморах, цехах, автомайстернях, в кіновиробництві (для підйому декорацій).
Модель INTERTOOL GT1408 – механічна. Дія наводиться зусиллями оператора. Не потребує використання додаткових джерел електроенергії. За рахунок цього, є безпечним для навколишнього середовища та економічним у використанні. Її ланцюг відповідає міжнародним стандартам якості та безпеки, має підвищену міцність. Лебідка GT1408 має стійкість до механічних пошкоджень.
Лебідка ланцюгова INTERTOOL GT1408 використовується для підйому вантажів середньої важкості. Максимальна вантажність цієї моделі – 3 тонни. Довжина ланцюга лебідки – 3 метри. Цей показник визначає, яку висоту можна підняти вантаж. Діаметр ланцюгів – 8мм. Лебідка GT1408 має велику площу поперечного перерізу – 50.2 кв.мм. Це майже в 2 рази більше, порівняно з іншими моделями в лінійці. 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Лебідка ланцюгова 3т, 3м":

     код підтвердження