INTERTOOL Лебідка ланцюгова 2т, 3м. 6865

  • Артикул: GT1407
2'101.7грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



Схожі товари:

ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL  Лебідка ланцюгова 2т, 3м

Технічні характеристики: 
  • Діаметр ланцюгів: 8 мм
  • Максимальна вантажопідйомність: 2 т
  • S поперечного перерізу: 28.3 кв.мм
  • Ланцюг: 3 м
Ланцюгова лебідка INTERTOOL GT1407 – пристрій для вертикального підйому вантажів. Являє собою вісь, на якій розміщено ланцюг. Дана лебідка широко використовується в автомобільних майстернях, на СТО, цехах, коморах, на складах, на сцені для підйому декорацій. Лебідка GT1407 є переносною та використовується, в більшості випадків, підвішеною за гак до переносної вагонетки.
Лебідка INTERTOOL GT1407 є механічною. Вона приводиться у дію зусиллями людини без додаткових джерел енергії. Завдяки цьому модель GT1407 є економічною і безпечною для навколишнього середовища.
Лебідка INTERTOOL GT1407 дозволяє піднімати, утримувати та опускати вантажі при виконанні різних робіт. Її ланцюг відрізняється підвищеною міцністю і відповідає міжнародним стандартам, що діють. Винятковою міцністю має і гаковий блок. Дана модель стійка до різних механічних пошкоджень. Ланцюжна лебідка INTERTOOL GT1407 призначена для підйому легких та середніх вантажів. Її максимальна вантажопідйомність складає 3 тонни. Довжина ланцюга лебідки – 3 метри. Цей параметр визначає, яку висоту може бути піднято вантаж. а діаметр ланцюга складає 8 мм. Площа поперечного перерізу – 28.3 кв.мм.
 
INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Лебідка ланцюгова 2т, 3м":

     код підтвердження