Forsage Тестер акумуляторних батарей аналоговий (6V-12V, 100А).. 28634

  • Артикул: F-8310
961.0грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

 Forsage Тестер акумуляторних батарей аналоговий (6V-12V, 100А).

Тестер акумулятора дозволяє перевірити стан зарядки акумулятора, а також на якому рівні акумулятор упо&тре; Можливе також перевірка продуктивності акумулятора під навантаженням. Тестер не вимагає джерела живлення, через що він виключно мобільний.

Тестування акумулятора

  • До початку роботи перевірити, чи показує стрілка «О» на шкалі. Якщо не показує треба за допомогою комірка під показником відрегулювати показання. акумулятора позначеного «+» також що затискач тестера позначений чорним кольором підключений до затискача акумулятора позначеного «-».
  • Перевірити розташування стрілки, вказується актуальна напруга акумулятора.
  • Якщо стрілка знаходиться в області зеленого поля, це означає, що напруга акумулятора хороша. Жовте поле означає частково розряджений акумулятор, який треба зарядити до здійснення тесту під навантаженням. Червоне поле позначає надто розряджений або пошкоджений акумулятор. У разі пошкодження акумулятора потрібно буде навіть заміна акумулятора новим.

Тестування акумулятора під навантаженням

  • Увага, під час першого тесту під навантаженням може з'явитися невелика кількість диму, що видобувається з вентиляційних отворів тестера. Це нормальна обстановка, яка полягає в пароутворенні фабричного середовища консервуючого навантаження, під впливом високої температури. Підключити тестер так само, як у разі тестування акумулятора. Запустити вмикач навантаження, це спричинить, що через навантаження буде проходити струм значенням 100 А. Увага! Вмикач треба дотримуватись максимально 10 секунд.
  • Звільнення вмикача спричинить негайне відключення навантаження. Більше тривале дотримування вмикача може спричинити занадто велике підвищення температури навантаження, що може загрожувати опіками, а навіть пожежею також призведе до невідворотних пошкоджень тестера. Після кожного тесту треба почекати 5 хвилин до наступного тесту, дозволяючи тестеру охолонути.
  • При включеному навантаженні треба спостерігати за стрілкою. Якщо знаходиться на зеленому полі, це означає, що акумулятор розпоряджається повною продуктивністю. У разі найвідоміших акумуляторів 12 V. Зелене поле на шкалі „ступінчасте" залежно від запуску акумулятора (з 200 - 1000 А). Параметр струму запуску холодного двигуна (ССА) визначається в документації акумулятора.
    Якщо стрілка залишить зелене поле, але не виявляє тенденцію зниження до початку шкалі, це означає, що акумулятор не розпоряджається повною продуктивністю. Тоді слід перевірити ємність акумулятора за допомогою інших методів напр. перевіряючи густоту електроліту за допомогою аеромеру.
  • У разі, коли стрілка падає в напрямку початку шкалі, це може вказувати потребу замінити акумулятор на новий.
  • Тестування заряджання акумулятора
  • УВАГА! Під час запущеного двигуна не можна запускати вмикач навантаження. Запустити двигун і дозволити йому досягти нормальної робочої температури.
  • Утримувати обертання (обіги) двигуна в діапазоні 1200 - 1500 обертів за хвилину.
  • Перевірити показання, якщо стрілка знаходиться на зеленому полі, система заряджання працює правильно.
  • Стрілка на червоному полі позначає неправильну роботу системи заряджає акумулятор. Це може призвести до того, що акумулятор не досягне своєї номінальної продуктивності.

 


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "Forsage Тестер акумуляторних батарей аналоговий (6V-12V, 100А).":

     код підтвердження