JTC Ударна викрутка + 6 насадок. 3017

  • Артикул: 3207 JTC
1'173.8грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

JTC Ударна викрутка + 6 насадок

Комплектація:

  • Хрест-36мм: РН2, РН3;
  • Шліц-8мм.,10мм.;
  • Хрест-80мм:РН2,РН3

Викрутка – це один з найпрактичніших ручних слюсарно-монтажних інструментів, роботу яких складно замінити будь-яким іншим пристроєм. : у вигляді хреста, шліцю, зірочки або шестигранника. Особливістю ж викрутки ударної є надвисокий момент, що крутиться. Саме завдяки ньому цей спеціалізований інструмент легко справляється з найскладнішими проблемами при розбиранні деталей. Ударною викруткою можна відкрутити найіржавіші і прикипілі » гвинти та саморізи, що неможливо зробити звичайною викруткою, тому що є ймовірність зірвати капелюшок.

Як же працює викрутка ударна? гвинта і трохи повертається праворуч, якщо гвинт необхідно затягнути або вліво, якщо гвинт необхідно послабити. Після чого по викрутці у відповідь наноситься різкий удар молотком. У процесі отримання фізичного удару від предмета, ударні викрутки опускаються, при цьому, одночасно рухаючи свій поворотний механізм, який і відкручує гвинт. Разом з цим від поворотного механізму сила удару, прикладена до викрутки, передається гвинту. Це і дозволяє розбивати іржу всередині і зрушувати заржавілу деталь з місця. Після чого конструкція розбирається стандартним методом. Як правило, сучасні ударні викрутки надходять у продаж разом з насадками хрестоподібної або плоскої форми, а також і з перехідником. При виборі тієї чи іншої моделі важливо враховувати люфт, який у місцях з'єднання має бути мінімальним, адже від цього залежить комфортність роботи з викруткою. Що стосується молотка, необхідного для завдання ударів, то він обов'язково по масі повинен відповідати моделі ударної викрутки

Компанія JTC (Jet-Way Tool Company)– Лідер ринку на Тайвані. Знаходиться в Taichung. Компанія виробляє професійний інструмент для ремонту автодвигунів та автокузовів, та з 1991 року спеціальний сертифікований інструмент для BMW та Daimler Benz. JTC – це вибір професіоналів автосервісу в багатьох країнах світу.


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "JTC Ударна викрутка + 6 насадок":

     код підтвердження