T-Max Вимикач силовий (вимикач маси). 9242

  • Артикул: 7329100.6.4
1'230.0грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

T-Max Вимикач силовий (вимикач маси)

Вимикач для силових проводів лебідки. Встановлюється поруч із АКБ, на плюсовий провід лебідки, для безпеки.

Так само може використовуватися як вимикач маси. Під час встановлення вимикача маси переконайтеся, що жоден споживач не підключений безпосередньо до АКБ (в обхід вимикача, наприклад радіостанція, магнітола тощо).

Плюсовий провід, прокладений до блоку управління, Постійно перебуває під напругою може стати причиною КЗ і займання.>Крім того, лебідку, що не використовується, краще тримати відключеною - відомі випадки мимовільного включення лебідки.

Підключати силовий кабель необхідно виключно в період експлуатації лебедки, в решту часу провід повинен бути знеструмлений (у разі відсутності вимикача необхідно від'єднувати плюсовий  провід лебідки від АКБ). 

Вимикач допоможе блокувати роботу лебідки в у разі залипання соленоїдів.

Характеристики:

  • напруга до 48в
  • струм до 500А при 12в
  • знімний ключ

Компанія T-MAX (HANGZHOU) INDUSTRIAL CO., LTD заснована в 1992 році.

Компанія неодноразово отримувала престижні нагороди на міжнародних виставках, включаючи одну з найбільших у світі виставок SEMA у США, демонструючи новітні досягнення та передові технології

Традиційні ринки обладнання для off-road у США, Австралії та Європі з гідно оцінили продукцію компанії. Лебідки серій Off-Road та Outback широко представлені у найвідоміших магазинах для любителів активного відпочинку. Зростає дилерська мережа T-MAX по всьому світу. Виробничі площі компанії перевищують 35000 м2

 


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "T-Max Вимикач силовий (вимикач маси)":

     код підтвердження