T-Max Шакл Bow (скоба такелажна) D 5/8" 4,00 тонн.. 21788

  • Артикул: 7329100.8-75
330.1грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



Схожі товари:

ОПИС ТОВАРУ:

 Шакл Bow (скоба такелажна) D 5/8" 4,00 тонн.

Шакл - це чавунне півкільце з пальцем на різьбленні. Дуже корисний кріпильний пристрій. Служить для приєднання каната до буксирувального вуха, троса лебідки для кріплення блоку тощо.

Пристосований для кріплення безпосередньо на фаркоп автомобіля. Через стандартний шакл можна пропустити трос великого діаметра, на відміну від D-подібного, при тому ж номінальному навантаженні та міцності.

Максимальне тягове зусилля 4,00 тонни

Ніколи не затягуйте палець шакла до посиніння. Є можливість, що не можете його відкрутити після навантаження. Завжди послаблюйте на 1-2 нитки різьблення.

Компанія T-MAX (HANGZHOU) INDUSTRIAL CO., LTD заснована в 1992 році.

Компанія неодноразово отримувала престижні нагороди на міжнародних виставках, включаючи одну з найбільших у світі виставок SEMA у США, демонструючи новітні досягнення та передові технології

Традиційні ринки обладнання для off-road у США, Австралії та Європі гідно оцінили продукцію компанії. Лебідки серій Off-Road та Outback широко представлені у найвідоміших магазинах для любителів активного відпочинку. Зростає дилерська мережа T-MAX по всьому світу. Виробничі площі компанії перевищують 35000 м2

 

 


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "T-Max Шакл Bow (скоба такелажна) D 5/8" 4,00 тонн.":

     код підтвердження