TJG Тестер вакуумного та паливного насоса. (A1223). 5070

  • Артикул: Я0000001140
963.1грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

 TJG  Тестер вакуумного та паливного насоса. (A1223) 

  • Вакууметр для автомобілів
  • Вимірювання стрілочного манометра дозволяють контролювати роботу двигуна і, у разі відхилення від норм, визначити ймовірні причини несправностей. Вакуумметр застосовується також для діагностики системи EGR (Система рециркуляції вихлопних газів). strong>
  • Усталені показання стрілки манометра справного двигуна 17 ÷ 22 дюймів (432 ÷ 560 мм) рт. ст. В нормі при різкому натисканні на педаль газу до 2500-3000 об/хв стрілка манометра з початку повинна впасти до нуля, а потім плавно повернутися до еталонного значення.
  • Стабільне значення 3 ÷ 8 дюймів (76 ÷ 203 мм) рт. ст. .Якщо показання нижче норми, то є порушення герметичності прокладки впускного трубопроводу в районі впускного порту, або є несправність інжектора впорскування палива (підсмоктування повітря).
  • Регулярне відхилення показань вакуумметра від стабільного свідчення на 2 ÷ 4 дюйми (51 ÷ 102 мм) рт. ст. говорить про нещільне прилягання сідел клапанів або клапана. Для того, щоб переконатися в цьому, необхідно зробити перевірку компресометром і пневмотестером. Якщо стрілка манометра змінює показання не регулярно або раптом несподівано скидається до 0, то це означає, що присутні пропуски запалення або підклинювання клапанів. У цьому випадку необхідно перевірити компресію, наявність витоків в циліндропоршневій групі, а також проконтролювати систему запалювання і подачі палива. рт. ст. що супроводжуються викидом диму говорить про сильне зношування втулок і просідання пружин клапанів. Необхідно провести тест на витоку за допомогою пневмотестера. Випадкові відхилення показань вакуумметра від 1 до 2 дюймів (25 & divide; 51 мм) рт. ст. можна як загальну проблему системи запалення. Необхідно перевірити налаштування або вдатися до використання іншого обладнання (газоаналізатор, мотортестер та ін.).
  • Широкий діапазон випадкових відхилень в діапазоні від еталонного значення може говорити про низьку компресію або витоку тиску циліндропоршневої групи.   
  • Плавна зміна показань стрілки в широкому діапазоні шкали вакуумметра свідчить про несправність пропускної системи вентиляції картера PCV (SUBARU, NISSAN), при цьому є нерівний холостий хід або знижені обороти двигуна. Можуть бути підсмоктування повітря. Wen Chi Auto Tools, якій належить бренд TJG, є міжнародною компанією, яка постачає широкий асортимент інструменту для авто технічного обслуговування та сервісу. Wen Chi Auto Tools була створена в 1973 році як професійна експортно-торгівельна компанія, основні напрямки якої – ndash; інструмент та спецінструмент для ремонту двигуна, шасі, кузова автомобілів.

 


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "TJG Тестер вакуумного та паливного насоса. (A1223)":

     код підтвердження