SATRA Набір знімачів форсунок Peugeot/Citroen 2.0/2.2 HDI.. 31668

  • Артикул: S-XIP
3'362.0грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

SATRA Набір знімачів форсунок Peugeot /Citroen 2.0/2.2 HDI.

  • Спеціалізований інструмент, призначений для розбирання форсунок, що заклинили, в дизельних двигунах без необхідності розбирання головки .
  • Застосовується в автомобілях Peugeot та Citroen з двигунами 2.0 та 2.2 HDI.
  • Підходить для більшості автомобілів з двигунами PSA 2.0, HDI DW10 і DW12.
  • Для демонтажу дизельних форсунок нових моторів PSA (Citroen/Peugeot) необхідно використовувати спеціальний знімач дизельних форсунок. Набір пристроїв спеціально розроблений для демонтажу форсунок високого тиску дизельних моторів Citroen і Peugeot. При використанні цього знімника при ремонті системи впорскування немає необхідності знімати головку блоку циліндрів дизельного двигуна. всі його модифікації).
  • Принцип дії пристрою дуже простий і логічний. У набір входять два спеціальні ключі та пара адаптерів для демонтажу електричної частини з клапаном форсунки (для 110, 135 HP сильних моторів). Після чого необхідно зняти клапанну кришку та встановити опорний кронштейн (кронштейн та 3-и упори в комплекті). Після чого у форсунку повертається спеціальний різьбовий адаптер. Завдяки кронштейну з опорним підшипником та різьбовому адаптеру відбувається процес демонтажу форсунки.

SATRA TOOLS  є постачаком професійного та напівпрофесійного інструменту. Яким рекомендується працювати як і в побутовій так і в професійній діяльності. /em>


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "SATRA Набір знімачів форсунок Peugeot/Citroen 2.0/2.2 HDI.":

     код підтвердження