JTC Пристрій для заміни пильника шрусу пневматичне. 3477

  • Артикул: 4860 JTC
7'371.8грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

JTC Пристосування для заміни пильовика шрусу пневматичне 

  • Багато хто знає як важко поміняти пильник Шрусу на автомобілі, в тому числі скільки часу потрібно на цю процедуру. Це близько 2 нормо годин!
  • Не кажучи вже про те, що потрібно розібрати всю стійку автомобіля для того, щоб витягнути ШРУС.
  • Але нещодавно  інженери придумали унікальний спосіб швидкої заміни пильовиків ШРУСа на БУДЬ-ЯКОМУ автомобілі за допомогою нового універсального інструменту - пневматичного знімача ШРУСів!
  • Розтягувач пильовика дозволяє легко і швидко встановлювати універсальний пильовик без зняття приводного валу з автомобіля, розбирання ШРУС при цьому також не потрібно. Цей пневматичний інструмент, що не вимагає підключення до електромережі, має меншу вагу в порівнянні з інструментом конкурентів, при заміні пильовиків не потрібне фізичне зусилля для розтягування пильовика, безпечний у використанні. Дозволяє встановити обидва пильовики – зовнішній, з боку колеса, і внутрішній, з боку коробки.

Компанія JTC (Jet-Way Tool Company)– Лідер ринку на Тайвані. Знаходиться в Taichung. Компанія виробляє професійний інструмент для ремонту автодвигунів та автокузовів, та з 1991 року спеціальний сертифікований інструмент для BMW та Daimler Benz. JTC – це вибір професіоналів автосервісу в багатьох країнах світу.  


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "JTC Пристрій для заміни пильника шрусу пневматичне":

     код підтвердження