JTC Ендоскоп. 9499

  • Артикул: 1334 JTC
19'648.9грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



Схожі товари:

ОПИС ТОВАРУ:

JTC Ендоскоп

  • Завдяки мініатюрній лінзовій голівці та довгому гнучкому трансмітеру, дозволяє
  • досліджувати візуально зсередини важкодоступні області автомобіля без розбирання.
  • Довжина  800мм.
  • Діаметр повідця 7мм
  • Ендоскоп автомобільний призначений для детального розгляду об'єктів, а також яскраве підсвічування дозволяє отримати якісне зображення найважчих місць.
  • Використання ендоскопів на автосервісі дозволяє реалізувати одне з найважливіших завдань – підвищити ефективність робіт при зниженні витрат на ремонт. Адже цей прилад допоможе уникнути зайвого розбирання та заміни вузлів та деталей, водночас дозволяючи визначити ділянки, де це необхідно. За допомогою ендоскопа неважко отримати попередні відомості про час, обсяг та вартість необхідних робіт. А суміщення ендоскопа з комп'ютером і різними фото- та відео приладами дає можливість зберегти отримані зображення та дані для подальшого аналізу. Основною сферою застосування ендоскопів в автосервісі є попередня діагностика складних систем, першу чергу двигуна та трансмісії. Саме у двигуні нерідко виникають дефекти, причина яких далеко не завжди лежить на поверхні. Через це вказати точно, що в двигуні стукає або чому він їсть масло практично неможливо, не виконавши хоча б часткового його розбирання. Ендоскопія двигуна проводиться також для оцінки величини зносу та визначення поломок у циліндро-поршневій групі. Легко виявляються прогар і пошкодження клапанів, днищ поршнів, головки блоку та прокладки головки блоку камери згоряння. По слідах олії на стрижнях і тарілках клапанів, даху камери згоряння, краях днища поршня визначають зношування масловідбивних ковпачків, поршневих кілець. причому і клієнта, і СТО. А якщо врахувати, що серйозне обладнання, до якого, без сумніву, відноситься і ендоскоп, піднімає престиж автосервісу, допомагаючи залучати нових клієнтів, то окупність приладів цього типу виявляється дуже високою.
  • проходить мікро-полірування (micro finished), яке найбільше зберігає інструмент від подряпин, пошкоджень і іржі.
  • високотриві леговані сталі у поєднанні забезпечують високу міцність, захист від корозії.
  • відноситься до класу професійний та промисловий(professional and industrial)
  • якість продукції підтверджена сертифікатом ISO 9001.
  Компанія JTC (Jet-Way Tool Company) – Лідер ринку на Тайвані. Знаходиться в Taichung. Компанія виробляє професійний інструмент для ремонту автодвигунів та автокузовів, та з 1991 року спеціальний сертифікований інструмент для BMW та Daimler Benz. JTC – це вибір професіоналів автосервісу в багатьох країнах світу.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "JTC Ендоскоп":

     код підтвердження
Переглянуті товари