INTERTOOL Шаблон для копіювання контуру 150мм, ABS, з фіксатором. 33051

  • Артикул: MT-0015
125.1грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

 INTERTOOL Шаблон для копіювання контуру 150мм, ABS, з фіксатором

  • Діапазон вимірювання150 мм
  • Матеріал виготовлення ABS пластик
  • Габаритні розміри170х95х20 мм

&Nbsp;Контурний шаблон - універсальний помічник кожного майстра. З його допомогою переносять криволінійний контур виробів на заготівлю. Цей корисний інструмент дозволяє заощадити матеріали на відходи та час на виміри при "підгонці" деталей та їх складної обрізки.

 Спеціальні затискачі шаблону надійно фіксують пластини в нерухомому стані, що дозволяє без особливих зусиль переносити форму об'єктів на заготовки. Скопійована форма профілю може також використовуватися як трафарет.

 Пластини шаблону виготовлені з міцного та стійкого до ударів ABS пластику в кількості 95 шт. Глибина копіювання складає 30 мм. Довжина робочого профілю – 150 мм. На основній планці шаблону з двох сторін нанесено метричну та дюймову шкалу для зручності.

Область застосування:

 

 Застосовується в деревообробці, металообробці, для зварювальних робіт, а також при виконанні побутових ремонтних робіт. Дуже зручний для повторення контуру труб опалення, водопроводу та іншого криволінійного примикання під час облицювання поверхонь. Корисний у будь-якій сфері, де необхідне точне дублювання контуру.

 INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

 

 

 

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Шаблон для копіювання контуру 150мм, ABS, з фіксатором":

     код підтвердження