INTERTOOL Знімач двірників автомобільних. 33050

  • Артикул: HT-7034
153.8грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Знімач двірників автомобільних 

Якщо у вас зламався тримач склоочисника або ж ви хочете замінити лобове або заднє скло, в цьому випадку складно обійтися без спеціального інструменту для знімання двірників. пошкодження скла, покриттів автомобіля та облицювань. Він набагато спрощує процес роботи та відрізняється простотою конструкції. Знімач підходить для зняття задніх двірників хетчбеків та позашляховиків, а також для передніх двірників деяких марок авто. Може використовуватися в автосервісах і на станціях технічного обслуговування.

Є П-подібну струбцину з гвинтовим стрижнем і "барашком" для зручного закручування. Пристрій міцний, містить мінімум деталей і виконаний з якісної інструментальної сталі.

Особливості:

  • Полегшує процес зняття двірників і заощаджує ваш час і сили
  • Підходить для задніх двірників хетчбеків та позашляховиків
  • Компактний , міцний та надійний, зручний у важкодоступних місцях
 INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

 

 

 

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Знімач двірників автомобільних":

     код підтвердження