INTERTOOL Пістолет заклепувальний для різьбових заклепок 360 мм, застосовуваний . 33054

  • Артикул: RT-0020
1'260.3грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Пістолет заклепувальний для різьбових заклепок 360 мм, застосована заклепка M3; M4; M5; M6; M8; M10

  • Матеріал виготовлення метал
  • Діаметр заклепкиМ3, М4, М5, М6, М8, М10
  • Довжина 360 мм
  • Вага 1,950 кг

 Заклепочник RT-0020 серії STORM призначений для надійного скріплення будь-яких матеріалів за допомогою різьбових з'єднань нитками. Працює із металевими заклепками М3, М4, М5, М6, М8, М10. Використовується в багатьох сферах діяльності: на будівництві, для ремонту автомобілів і звичайно ж у побуті. Заклепочник виготовлений з посиленої сталі, а робоча частина з насадками із сталі з добавками хром-молібдену (СrMo), які збільшують робочий ресурс інструменту та сприяють тривалому терміну служби. Загальна довжина заклепочника становить 360 мм. Компактний розмір інструменту в поєднанні з міцним корпусом з алюмінієвого сплаву, дозволяє зберегти невелику вагу та зручність у роботі.

 Зручна робота

Повністю прогумовані рукоятки з рифленим нанесенням забезпечують надійне захоплення інструменту і протистоять зісковзування навіть забруднених рук. Замінити насадки не складе особливих труднощів, за рахунок простої конструкції фіксатора зі штифтом. При цьому витягти заклепочник із забитої нитогайки допоможе спеціальний гвинт з баранчиком, який знаходиться між рукояток, відкрутивши його ви легко звільните інструмент.

  та зберігання інструменту.

 INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Пістолет заклепувальний для різьбових заклепок 360 мм, застосовуваний ":

     код підтвердження