INTERTOOL LVLP GREEN NEW Професійний фарборозпилювач 1.3. 6640

  • Артикул: PT-0131
1'050.4грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

 INTERTOOL  LVLP GREEN NEW Професійний фарборозпилювач 1.3мм, верхній металевий бачок 600мл.

Технічні характеристики: 

  • Робочий тиск: 1.5 атм
  • Діаметр форсунки: 1.3 мм
  • Діаметр шланга : 6-8 мм
  • Витрата повітря: 170-200 л/хв
  • Об'єм бачка: 600 мл
  • Розташування бачка: верхнє
  • Матеріал бачка: метал

Пістолети фарбувальні LVLP максимально усувають всілякі проблеми в фарбуванні будь-яких поверхонь. LVLP (low volume low pressure / малий об'єм повітря – низький тиск) – найновіша європейська технологія, розроблена на основі принципу HVLP (великий об'єм – низький тиск).

>

Основні відмінності фарбувальних пістолетів LVLP - відмінний результат розпилення, мала витрата повітря, значне зниження утворення туману (перерозпилу). Ці вироби відрізняє високий коефіцієнт перенесення матеріалів на поверхню – до 92% (на відміну від HVLP – до 75% і HP – до 45%), що дозволяє економно витрачати дорогі лакофарбові матеріали при високій якості розпилення. Всі розпилювачі LVLP застосовуються для високоякісного професійного фарбування поверхонь, що вимагають найвищої якості покриття і призначені для використання з акриловими, водорозчинними фарбами, нітрофарбами, неметаликами, металиками, перламутрами, різними видами ґрунтовок, рідкими шпаклівками і т.д.

 

Відмінні характеристики щодо якості, екологічність, низька собівартість, простота роботи та обслуговування зумовили широке застосування LVLP-методу в автомобільному, авіакосмічному та меблевому секторах, будівельно-оздоблювальних роботах та у промисловому виробництві.

INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL LVLP GREEN NEW Професійний фарборозпилювач 1.3":

     код підтвердження