INTERTOOL Контрольно-розподільний блок компресора. 24218

  • Артикул: PT-9092
209.1грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Контрольно-розподільний блок компресора з регулятором тиску 

Правильний догляд за приладами забезпечує їх якісний та тривалий термін роботи.

>

Існує дві категорії робочих інструментів: основні, і ті, які є додатковими, тобто забезпечують їхню довговічність та безперебійний робочий режим.

Однією з таких додаткових пристроїв є контрольно-розподільчий блок INTERTOOL PT-9092, основним завданням якого є розподіл повітря, що виходить від компресора під певним тиском.

З одного боку він кріпиться до компресора, а з іншого до нього прикріплюються пневматичні інструменти або будь-які інші аксесуари.

Такі запчастини до компресора завжди обладнані спеціальним регулятором тиску, який має властивість забезпечення їх максимальної точності та роботи.

Контрольно-розподільчий блок INTERTOOL PT-9092 завдяки своїм невеликим розмірам та вазі, яка становить 150 грам, користується популярністю серед населення.

Експлуатація блоку доречна як на великих підприємствах, так і в приватних цілях.

INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Контрольно-розподільний блок компресора":

     код підтвердження