INTERTOOL Клейовий пістолет 80Вт, 11.2мм, 14-16г/хв, 230В. 13657

  • Артикул: RT-1013W
294.9грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

 INTERTOOL Клейовий пістолет 80Вт, 11.2мм, 14-16г/хв, 230В

  • Напруга живлення : 230 В
  • Споживана потужність:80 Вт
  • Продуктивність: 14-16 г/хв
  • Діаметр стрижня: 11.2 мм

Опис:

  • За своїми опціями клейовий пістолет нічим не відрізняється від своїх аналогів. І як всі інші клейові пістолети, дана модель призначена для склеювання деталей, вузлів, з'єднань, стикувальних швів з різного матеріалу. Дану модель клейового пістолета за споживаною потужністю можна порівняти з клейовим пістолетом RT-1018, а по конструкції ці дві моделі не схожі одна на одну. Конструкція даної моделі має менш виражені габаритні розміри, але це ніяк не впливає на зручність користування.
  • Пістолет повністю виконаний із пластикового корпусу із пластиковим курком. Все також звичне для всіх завантаження клейового стрижня з тильного боку пістолета. Для повної фіксації клейового стрижня потрібно кілька разів натиснути на курок. Пістолет, як і більшість аналогів, має оглядове віконце для контролю залишку клейового стрижня. Все, пістолет готовий до роботи, потрібно тільки включити його в мережу 230 В. Технічні характеристики клейового пістолета RT-1013W

    • Споживана потужність пістолета - 80 Вт. З такою споживаною потужністю пістолет і стрижень розігріватимуться близько 10 хв. Пістолет має середню продуктивність (витрата клею за одиницю часу) 14-16 г/хв. Цей пістолет більше призначений для невеликих і нескладних робіт зі склеювання невеликих виробів і застосування його для декорування. Не торкайтеся до нагрітого сопла і клею, можна сильно обпектися. один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Клейовий пістолет 80Вт, 11.2мм, 14-16г/хв, 230В":

     код підтвердження