INTERTOOL Клейовий пістолет 180Вт, 11.2мм, 26-30г/хв, 230В Profe. 6893

  • Артикул: RT-1012
440.0грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



Схожі товари:

ОПИС ТОВАРУ:

 INTERTOOL Клейовий пістолет 180Вт, 11.2мм, 26-30г/хв, 230В Professional


Технічні характеристики: 
  • Напруга живлення: 230 В
  • Продуктивність: 26-30 г/хв
  • Діаметр стрижня: 11.2 мм
  • Потужність: 180 Вт
Клейовий пістолет RT-1012 під стрижні діаметром 11.2 мм - ідеально підійде для професійних робіт зі склеювання різного роду матеріалу. Такі пістолети застосовуються у побуті, а й у виробничих підприємствах. Наприклад, меблеві цехи, де на стиках з'єднання деталей застосовуються високотемпературні клейові пістолети для склеювання виробів. Клейові пістолети і клейові стрижні застосовні для склеювання різного виду матеріалу: різні породи деревини, пластмаси, шкіри, будівельного матеріалу. За продуктивністю дана модель клейового пістолета з асортименту INTERTOOL є високопродуктивною. Витрата клею за хвилину становить 26-30 грам. Чим хороша велика продуктивність? Якщо вам необхідно приклеїти довгу деталь і нанести на всю поверхню клей, цей пістолет якраз те, що потрібно. За той час, за який можна буде завдати певну порцію клею, клей не встигне охолонути. Тим самим покращується продуктивність трудового процесу. Якщо взяти пістолет з малою продуктивністю, то тут потрібно наносити клей маленькими порціями, для того, щоб клей не встиг охолонути. Для кожної моделі є свої плюси. Все залежить від потреб.
Технічні характеристики та конструкція клейового пістолета RT-1012
Стандартна конструкція клейового пістолета повністю виконана з пластику . Зручний пластиковий курок, що дозволяє максимально точно дозувати клей на вироби, що склеюються. В основі клейового пістолета є отвори для закріплення в них металевої ніжки підставки. У процесі роботи часто виникає така необхідність, як установка пістолета у вертикальне положення для перевірки та контролю виробів, що склеюються. На лівій стороні рукоятки є кнопка включення та вимкнення пістолета. Пістолет можна вмикати/вимикати, не виймаючи шнур живлення з розетки. Потужність клейового пістолета становить 180 Вт, а живлення від мережі в 230 В.
Будьте уважні, не торкайтеся сопла і розплавленого клею при включеному пістолеті, інакше ви можете обпектися.
strong>

INTERTOOL - один із найвідоміших брендів на українському ринку інструменту з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Клейовий пістолет 180Вт, 11.2мм, 26-30г/хв, 230В Profe":

     код підтвердження