INTERTOOL Брусок шліфувальний 85 x 165 мм пластиковий з металевим затискачем. 26221

  • Артикул: HT-0001
68.5грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

INTERTOOL Брусок шліфувальний 85 x 165 мм пластиковий з металевим затискачем

  • Інструмент для штукатурних робіт використовується для виконання оздоблювальних робіт всередині та зовні приміщення. З його допомогою видаляються старі покриття, виконується шпаклювання, затирання і фарбування стін, підлоги і штукатурні бруски застосовуються для розгладжування і вирівнювання стіни після оштукатурювання і шпаклювання. Робота бруском проводиться в кілька етапів, одним з яких є затирання (згладжування
  • Представлена тут модель шліфувального бруска HT-0001 від Intertool, являє собою прямокутну пластину розміром 85 x 165 мм з рукояттю Інструмент виконаний з удароміцного пластику, оснащений металевим затискачем, що забезпечує швидку і надійну фіксацію абразивного матеріалу і чудово підійде для штукатурно-оздоблювальних робіт, для рівномірного нанесення будівельної суміші, для обробки поверхонь перед фарбуванням, пофарбованих поверхонь, шпаклівки, лакофарбових покриттів. так і мокрим методом затирання.


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Брусок шліфувальний 85 x 165 мм пластиковий з металевим затискачем":

     код підтвердження