INTERTOOL Автомобільний пускозарядний пристрій для АКБ. 6860

  • Артикул: AT-3016
5'781.0грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

 INTERTOOL  Автомобільний пускозарядний пристрій для АКБ

 
Технічні характеристики: 
  • Напруга живлення: 230 В
  • Пусковий струм: 300 А
  • Вихідна напруга постійного струму: 12; 24 В
  • Гарантія: 12 місяців
  • Потужність: 700 А*ч
Опис: 
  Пускозарядний пристрій АТ-3016 призначений для заряджання акумуляторних батарей з напругою 12В або 24В та ємністю до 700Ач, а також для пуску двигуна транспортного засобу спільно з акумуляторною батареєю 12В або 24В. Пускозарядний пристрій AT-3016 має металевий корпус і відрізняється високою надійністю та якістю складання всіх вузлів та ЕРЕ. Потужність пристрою становить 1600Вт, напруга живлення 230В. Пускозарядний пристрій AT-0316 має зрозумілий і зручний інтерфейс з цифровим індикатором струму заряджання. ) відповідає за живлення пристрою ("Увімк./Вимк.") Нижня частина передньої панелі має дві вихідні клеми 12В і 24В для вибору режиму заряду акумуляторної батареї та один центральний вихідний кабель з контактним затискачем "-".
  Як заряджати акумулятор?
  Червоний кабель з'єднайте з клемою "+12В" або "+24В" в залежності від напруги акумуляторної батареї. Перемикач режиму "1-2" встановіть у положення "1". Перемикач "Менше - Більше" встановити в положення "Менше". Перемикач "Заряджання – Пуск" встановіть у положення "Зарядка". За допомогою контактних затискачів приєднайте пристрій до батареї, дотримуючись полярності. Після всіх процедур підключайте пристрій до мережі 230В. Увімкніть пристрій, встановивши на передній панелі перемикач у положення "Увімк." При повністю зарядженій батареї цифровий індикатор виводить значення, близьке до нуля. Цифровий індикатор показує струм заряджання. Залежно від стану акумуляторної батареї та рекомендованих виробником батареї струмів заряджання, встановити перемикачі "1 - 2" та "Менше – Більше" у потрібне становище. Після завершення заряджання перемикач "Увімк./Вимк." встановити в положення "Вимк." Від'єднати мережний кабель ПЗУ від мережі, тримаючи за вилку, а потім від'єднати контактні затискачі від контактів АКБ.
  Запускаємо двигун за допомогою AT-3016 (забороняється запуск двигуна з бортовим комп'ютером)
  Для початку необхідно зробити звичайну зарядку акумулятора протягом 20-40 хв. Перемикач "Заряджання – Пуск" встановити в положення "Пуск". Перемикач "Увімк./Вимк." встановити в положення "Увімк." і одночасно здійснити запуск двигуна. Цифровий індикатор під час запуску двигуна показує максимальний пусковий струм. Якщо протягом 10-15сек. двигун не завівся, то повторний запуск проводити через 5-10 хв. Після закінчення запуску двигуна перемикач "Увімк./Вимк." встановити в положення "Вимк." Від'єднайте мережний кабель пристрою від мережі, тримаючи за вилку. Від'єднайте контактні затискачі від контактів батареї. Зберігати зарядний пристрій необхідно в закритих приміщеннях при мінімальній вологості повітря і при температурі навколишнього середовища від -10° до +30°С. При тривалому зберіганні зарядного пристрою з температурою навколишнього повітря менше -10°C перед включенням пристрою дайте йому прогрітися в теплому приміщенні щонайменше 1 годину.
  Настійно рекомендуємо вам, перш ніж приступати до роботи, ознайомтеся з інструкцією з експлуатації. з 1999 року. Інструмент INTERTOOL представлений у всіх регіонах України та у більшості торгових точок, що мають відношення до будівництва та ремонту. Головна мета фірми довести не на словах, а на ділі, що існування якісного інструменту за ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ можливе.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "INTERTOOL Автомобільний пускозарядний пристрій для АКБ":

     код підтвердження