Forsage Тестер акумуляторних батарей цифровий (12V, 100А).. 28635

  • Артикул: F-8311
1'407.1грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

Forsage Тестер акумуляторних батарей цифровий (12V, 100А).

  • Тестер акумулятора дозволяє перевірити стан зарядки акумулятора, а також на якому рівні акумулятор упа&сhy; витреблений. Можливе також перевірка продуктивності акумулятора під навантаженням. Тестер не вимагає джерела живлення, через що він виключно мобільний.

Тестування акумулятора

  • Підключити затискачі тестера до затискачів акумулятора, переконатися, що затискач тестера позначений червоним кольором під'єднаний до затискача акумулятора позначеного«+» також, що затискач тестера позначений чорним кольором підключений до затискача акумулятора позначеному »-». Зелений діод LED описаний «ОК», це означає, що напруга акумулятора хороша. Жовтий діод LED описаний «WEAK» позначає частково розряджений акумулятор, який треба зарядити до здійснення тесту під навантаженням.
  • Червоний діод LED описаний «BAD» позначає надмірно розряджений або пошкоджений акумулятор. У разі пошкодження акумулятора необхідно буде навіть заміна акумулятора новим.

Тестування акумулятора під навантаженням

  • УВАГА! Під час коли двигун запущений не можна запускати перемикач навантаження. Підключити тестер так само, як у разі тестування акумулятора. Запустити двигун і дозволити йому досягти нормальної робочої температури. Утримувати обертання двигуна в діапазоні 1200 - 1500 обертань за хвилину. що акумулятор не розпоряджається повною продуктивністю. Треба перевірити ємність акуумулятора за допомогою інших методів напр. перевіряючи густоту електроліту за допомогою аеромеру.

Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "Forsage Тестер акумуляторних батарей цифровий (12V, 100А).":

     код підтвердження