FORCE Тестер герметичності (витоків) циліндра. 9259

  • Артикул: 902G3 F
4'708.4грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

 FORCE Тестер герметичності (витоків) циліндра

  • 2 датчики тиску (фунт і бар).
  • Датчики: 0-100 фунтів та 7 бар.
  • Довжина шланга 65 cm.
  • Дозволяє точно діагностувати проблеми двигуна.
  • Зламані вали циліндрів та пошкоджені прокладки.
  • Насадки 14 та 18 mm забезпечують сумісність з більшістю двигунів.
  • Використовувати наведені показання датчиків.
  • Два датчики дозволяють повною мірою стежити за тиском .
  • Постачається в пластиковому кейсі.

Пневмотестер – це пристрій, який здатний визначати механічний стан двигунів внутрішнього згоряння, особливо герметичність камери згоряння. В основі методу тестування лежить визначення величини падіння тиску стисненого повітря, яке подається в циліндр через свічковий отвір.

Пневмотестер дозволяє визначити:

  • стан циліндропоршневої групи (ЦПГ);
  • купність прилягання клапанів;
  • цілісність прокладки головки блоку циліндрів та ін. компресометра тим, що він крім оцінки загального стану ЦПГ, дозволяє також дізнатися конкретне місцезнаходження несправності (або витоку) за місцем пропускання повітря. 

    Компресометр  ;при вимірі компресії потребує обертання колінчастого вал стартером, тому часто виникають помилки через різні швидкості обертання коленвала, а також різного складу робочої суміші, яка надходить в циліндр у різних автомобілів. Пневмотестер же при визначенні витоку дозволяє уникнути упущень, тому що поршень при вимірюванні знаходиться в нерухомому стані і тиск у камері згоряння з'являється завдяки зовнішньому джерелу стисненого повітря. Крім того,>, оскільки при використанні пневмотестера потреби в обертанні колінчастого валу стартером немає, з'являється можливість діагностувати двигун, який знаходиться поза автомобілем, при капітальному ремонті або на аварійному автомобілі. Єдиний недолік пневмотестера в порівнянні з компресометром – ndash; це необхідність присутності джерела стисненого повітря. Пневмотестер - незамінний прилад при визначенні стану двигуна і необхідності його ремонту. При цьому дуже важлива його перевага полягає в максимальній наочності показань — ці показання зрозумілі як діагностам або мотористам, так і для власників автомобіля, що підтверджує правильність поставленого діагнозу. Користуватися приладом досить просто:

        1. Прогрійте двигун до робочої температури, заглушіть та вимкніть запалювання. 

        2. Виверніть свічки. 

        3. Встановіть поршень циліндра, що перевіряється, в положення ВМТ у такті стиснення. 

        4. Зафіксуйте колінчастий вал - на механіці просто увімкніть передачу, і для автомата необхідно утримувати колінвал спеціальним стопором або ключем.

        5. На бензиновому двигуні підключення проводиться через свічковий отвір циліндра, що перевіряється, за допомогою шланга, на дизельному через отвір для форсунки. 

        6. Встановіть регулятор тиску повітря на мінімальну величину (що б не пошкодити манометр при подачі повітря). 

        7. Підключіть пневмотестер через вхідний штуцер до компресора тиском 6-10 Атм.

        8. Використовуючи регулятор тиску встановіть тиск повітря, що подається на заданому рівні 

     

        9. Зніміть показання тиску в циліндрі за другим манометром.

    -Serif; Padding: 5px; Border: 1px solid rgb (51, 51, 51); border: 1px solid rgb(51, 51, 51);">Зона шкали
    Висновок
    10-40% Зелена Гарний стан - мінімальний витік, відповідає допуску для нового двигуна або двигуна з дуже хорошим технічним станом
    40-70% Жовта 70-100% Червона  Критичний витік - в циліндрі присутні несправності, наявність яких з максимальною ймовірністю тягне за собою необхідність капітального ремонту
     100% Червона 10. Від'єднайте пневмотестер від свічкового отвору та повторіть процедуру вимірювання для всіх циліндрів.  p>Компанія Shyang Yun Hardware Co., Ltd заснована в 1984. Їй належить марка FORCE Компанія має більш ніж 20-річний досвід виробництва та експорту інструментів для професіоналів Всі вироби відповідають стандарту DIN, ISO 9002 та ISO 9001 або перевершують його, завдяки високій якості інструменту марка FORCE ?
    Є ПИТАННЯ?

    Замовити зворотній дзвінок

    Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "FORCE Тестер герметичності (витоків) циліндра":

         код підтвердження