ASTA Тестер витоку охолоджуючої рідини в системі.. 26032

  • Артикул: A-1025B
2'033.6грн.
шт.




ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ

Імя *
Телефон *



ОПИС ТОВАРУ:

ASTA Тестер витоку охолоджуючої рідини в системі.

  •  Набір є діагностичним пристроєм – тестер, за допомогою якого можна визначити вміст вихлопних газів в охолоджувальній рідині системи охолодження двигуна автомобіля. Наявність вихлопних газів побічно свідчить про проблеми пов'язані з мікротріщинами в камері згоряння або нещільної прилеглої прокладки між блоком двигуна і ГБЦ тощо, які виникають після перегріву двигуна.
  • Призначення тестера витоку вихлопних газів: діагностика двигунів внутрішнього згоряння, як з бензиновим, так і дизельним упорскуванням. Тест на визначення вмісту в охолоджувальній рідині вихлопних газів.
  • Перевірка проводиться при роботі двигуна на холостому ходу.Якщо тестова рідина протягом 60сек. змінила колір на жовтий - це свідчить про прорив продуктів згоряння в сорочку охолодження ДВС. Для більш точного визначення місця несправності необхідно почергово відключати свічки запалювання і повторювати перевірку. в систему охолодження двигуна, що накопичуються в «повітряній подушці» радіатора чи розширювального бачка. Тестер аналізує склад цього повітря, і тестова рідина змінює колір із блакитного на жовтий, за наявності CO2 у повітрі для бензинових двигунів, та на зелений, за наявності CO2 у повітрі для дизельних двигунів. Звичайний метод часто дає неправильний результат, оскільки присутні в повітрі частинки лугу можуть нейтралізувати ефект присутності СО2, показуючи що витоку немає, коли вона присутня. Ці частинки абсорбуються першою камерою тестера, яка діє як фільтр, дозволяючи тільки повітрі та СО2 досягати другої — верхньої камери. Якщо рідина у верхній камері змінює колір на жовтий або зелений, це факт, що свідчить про наявність СО2 в антифризі.
  • Увага!
  • Кришка розширювального бачка або радіатора під тиском!
  • Гарячий антифриз може завдати глибоких опіків!
  • Використовуйте під час роботи з тестером для діагностики системи охолодження засоби захисту, спеціальні нарукавники, окуляри, рукавички тощо.

ASTA TOOLS&; і напівпрофесійного інструменту. Яким рекомендується працювати як і в побутовій так і в професійній діяльності. з високоякісних матеріалів та мають всі необхідні сертифікати. 


Є ПИТАННЯ?

Замовити зворотній дзвінок

Будь ласка, сформулюйте Ваші питання щодо "ASTA Тестер витоку охолоджуючої рідини в системі.":

     код підтвердження